maandag 21 juli 2014

Wie is de baas in huis?

Deze grappige video is het bekijken waard!


Mijn moeder haar kat is ook zo eentje, Zoë is echt bang van dat katte beest, als ik met de hond op bezoek ben moet hij (de kater) even op de koer blijven.

zaterdag 12 juli 2014

HEVIGE BRAND IN LOODS IN HEMIKSEM

Dat is dan bij ons achter de hoek
Enkele foto's van uit de tuinen, gelukkig wonen wij aan de overkant van de straat.

p>

Onderste foto is de ingang van de loods

Ondanks dat ramen en deuren gesloten waren is er toch een brandreuk in huis, we mogen voorlopig niet in de tuin, en de groenten /kruiden in de moestuin mogen we niet meer gebruiken.
Ze komen zefs onze (platte)daken schoonmaken

zondag 6 juli 2014

Nieuws over ronde van Frankrijk

De 101e editie van de Ronde van Frankrijk is onder toeziend oog van de Britse prins William, prinses Kate en prins Harry van start gegaan
.
Wie herinnerd zich nog, een grote weide met een afspannings draad waar de mensen vol ongeduld stonden te wachten op een klein vliegtuigje of helikopter dat de gazetjes van de ronde van Frankrijk dropte. Die werden opgehaald door mannen op de fiets of te voet. de gazetjes werden verdeeld en reden ze door ’t dorp, al roepende " lees de ronde van Frankrijk” sommige kinderen liepen dan mee, vooral de jongens.

nostagie.

zaterdag 5 juli 2014

pomme d'ammour

Vandaag eens langs de sinksenfoor geweest op mijn eentje, mijn man wil daar zeker niet naar toe, en door omstandigheden zonder vriendin.
Ik ga niet zonder een pomme d'amour (twee )naar huis,ik vind het (njam) zo lekker

De herkomst of hoe lang ze al bestaan weet ik niet.Ik heb al ge googelt en vind niets. Kan mij iemand helpen met informatie of waar ik die kan vinden. Geen recepten wat die zijn er wel en het is niet de bedoeling om ze zelf te maken want die van de Kermis zijn toch de lekkerste.

Ik heb ook een grote bal gewonnen, die ik aan een kindje gegeven heb. mijn goede daad voor vandaag o:)