vrijdag 29 augustus 2014

Dringent

Dat zat gisteren in mijn mailbox

Ik hoop dat dit op tijd bij je komt, Ik heb een reis gemaakt naar Derby, united kingdom en mijn baggage is gestolen met mijn internationale paspoort, credit kaart. De ambasadde is bereid me te helpen door me met een vligtuig mee te laten gaan zonder paspoort, ik moet alleen de vliegtuig ticket vooruit betallen en mijn hotel schulden, helaas voor mij kan ik niet bij mijn geld komen zonder credit kaart ik heb contact met mijn bank gehad en die kunnen op kort termijn niks voor mij betekenen, in deze onfortuinlijke situatie dacht ik om aan jou een lening te vragen die ik terug kan betalen zodra ik terug ben ik heb terwaarde aan 1850 Euro nodig ik moet echt nodig op de volgende vlucht als je het geld hebt stuur ´t dan via western union dat is de beste manier om geld naar me te sturen. Zeg´t maar als je me persoonlijke informatie nodig hebt (zoals me naam, adres etc.) ik zie uit naar je antwoord Met Vriendelijke Groet.

Gelukkig had ik eerde deze mail al gekregen van mijn kennis (ik was blijkbaar niet de enige) zo dat ik niet te erg schrok.
Je kreeg waarschijnlijk een vreemde e-mail waarin ik vroeg om geld te storten omdat ik zogezegd in Engeland zou zijn. DAAR KLOPT NIETS VAN. Ik ben gewoon thuis. M'n gmail-account werd gekaapt door onbekenden.

2 opmerkingen:

  1. die heb j e mooi onderschept,het blijft uitkijken hé

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo krijg je er regelmatig, maar dat ze al de naam van persoonlijke kennissen gaan gebruiken, dat is nieuw.

    Nu ja, als een kennis zoiets stuurt zou ik toch ook eerst persoonlijk contact met hem/haar willen.

    BeantwoordenVerwijderen