zondag 25 oktober 2015

Paul Anka

STLive stelt voor: een exclusief concert van PAUL ANKA op 8 februari 2016 in de Stadsschouwburg van Antwerpen en dat mag ik zeker niet missen ik heb mijn ticket al op zak
Na meerdere jaren van afwezigheid komt de gevierde singer-songwriter eindelijk terug naar België voor een uniek concert in Stadsschouwburg Antwerpen. Een niet te missen kans voor mij om zijn buitengewone talent te herontdekken! Ik ben al van in mijn tienerjaren fan (en nog) en had plakboeken vol. de eerste keer dat ik hem heel toevallig life zag was eind jaren 50 in de grandbazaar in Antwerpen. Paul was dan hét tieneridool
Paul Anka verkocht al meer dan 90 miljoen albums. Hij schreef meer dan 500 nummers en is er als enige in geslaagd om gedurende 7 opeenvolgende decennia in de Amerikaanse hitparades te staan. Paul Anka ontpopte zich niet alleen tot een uitstekend zanger, hij is ook een succesvol songwriter. Zo schreef hij o.a. 'It Doesn’t Matter Anymore' voor Buddy Holly en 'She’s A Lady' voor Tom Jones. Daarnaast is hij ook de man achter 'My Way', de Engelse versie van 'Comme d’habitude' van Claude François, dat Frank Sinatra's succeslied werd.

4 opmerkingen:

 1. Mijn ouders, vooral mijn moeder, waren ook fan van Paul Anka. Dat is de reden dat ik zo goed als al zijn liedjes ken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van voor mijn tijd, al ken ik wel liedjes van hem. Ik moest het wel even opzoeken. Diana was eigenlijk het enige dat ik zo had kunnen noemen.

  Wel een prettig vooruitzicht. Goed dat je er snel bij was.

  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O hij was het idool van veel meisjes in mijn tijd ,me incluis!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eerlijk gezegd moet ik je bekennen dat ik weinig liedjes van hem ken. Maar potdorrie...500 liedjes schrijven...dan ben je een goede, hè? Fijn dat je een kaartje te pakken hebt kunnen krijgen! Voorlopig blijft het nog eventjes bij voorpret, maar ach, time flies :-)
  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen