maandag 6 januari 2014

Kerstversiering

Er is geen spoortje meer te bekennen,de kerstversiering is opgeruimd en is netjes opgeborgen tot het volgend feest van de lichtjes.
Hoewel het vandaag drie koningen is( volgende week maandag volop worstenbrood en appelbollen in Antwerpen want dan is het verloren maandag) sta ik nog niet echt in de startblokken om er in te vliegen, ik heb nog steeds de luie niepoo.

Donderdag beginnen we terug met aqua gim
en lijndansen
en zo komt alles stilaan terug in beweging. :,)

Mijn goede voornemens voor 2014 is "dat ik geen goede voornemens heb" want daar komt toch na enkele weken niets meer van.

5 opmerkingen:

 1. Hallo Liliane, ook hier zijn vandaag alle sporen van kerstmis verwijderd, ikke opgelucht en toch ook een beetje ... tja ... het is weer voorbij hé. Ik lees dat je sportieve plannen hebt voor de komende tijd, ik wens je daarbij veel plezier mee!
  Lieve bloggroeten en het allerbeste voor 2014! Chrisje en de kooikertjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hm, nee, ik dacht vandaag alles weg te ruimen, maar ik heb er momenteel niet echt zin in. Mogelijk deze namiddag of morgen.

  Ik heb een excuus om de luie iepoo te hebben, ik neem antibiotica, die is de schuldige. Klaar en duidelijk.

  Volgende week maandag hé? Hm, ik denk dat we dan eens naar Antwerpen afzakken. Ik heb nog een paar zaken nodig die ik daar evengoed kan komen halen. Met het shoppingbiljet van de NMBS valt de trein ook nog mee.

  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het huis ziet er weer gewoon uit, lichtjes weg, spulletjes opgeborgen. Mijn beste wensen voor 2014

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hihihi ... ' k heb juist dezelfde voornemen(s) ..; ;-)  Het allerbeste in 2014 Liliane ... :-) !

  BeantwoordenVerwijderen