dinsdag 28 oktober 2014

WASBAR Antwerpen

WASBAR® maakt korte metten met de oersaaie routine van het wachten op je was in een TL-verlichte wasserette en maakt er een sociale happening van. Bij Wasbar spreek je gezellig af met je vrienden, bij een lekkere koffie of een frisse pint.

Eigenaars en bedenkers Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde openen na hun succesvolle hippe WASBAR-zaak in Gent een tweede vestiging in Antwerpen. Het concept van de wasserette slash bar slash eethuisje blijft hetzelfde. Een frisse pint of een gezond slaatje kun je er nog altijd consumeren terwijl je rustig de was laat draaien.

Wie zijn honger wil stillen kan er voortaan een toastbrood bestellen, bereid in een wafelijzer en met een vulling naar keuze. Op het menu: onder andere gehakt, cheddar & piment, Mozzarella & Pesto, de klassieke Ham & Kaas en choco.

Verder zijn er ook allerhande slaatjes, verse ijsthee en huisgemaakte smoothies verkrijgbaar.

WASBAR werkt niet met cash geld. In de Wasbar kan je niet cash betalen. Elke betaling gebeurt via een smartphone of een creditkaart. Voor de ene is het een fluitje van een cent, voor de ander is het toch even wennen. Gelieve dus bankkaart, Creditcard, en/of maaltijdcheques bij de hand te hebben als je er voet aan grond zet.

De Wasbar is vooral populair bij studenten die op kot zitten, al richt ze zich op iedereen. “Vaak gaan ze er ook studeren . Daarom krijgt elke student die zijn gsm aan de toog afgeeft een kopje koffie van het huis. Zo kan hij niet worden gestoord tijdens het blokken.”

WASBAR Antwerpen: Graaf Van Egmontstraat 5, 2000 Antwerpen. Open van 10u tot 22u. Zaterdag en zondag tot 18u. Maandag gesloten. (DB)

3 opmerkingen:

 1. klinkt en ziet er heel gezellig uit, mogen de hondjes mee:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er al meer van gehoord, word aardig gepromoot.
  De volgende keer dat ik in Antwerpen kom, moet ik misschien de vuile was er gaan buiten hangen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er iets over gelezen maar niet zo uitgebreid als hier. Leuk idee in elk geval!

  BeantwoordenVerwijderen