woensdag 14 oktober 2015

Een AED-toestel

Zo’n drie maanden geleden zorgde onze gemeente ervoor dat er net als op andere plaatsen in de gemeente ook op de Gemeenteplaats een AED-toestel werd opgehangen. Een automatische externe defibrillator (AED) helpt bij het reanimeren van mensen met een hartstilstand. Wie binnen de 4 minuten een stroomstoot krijgt toegediend met een AED heeft 60 tot 70 % meer overlevingskans!

Groot is dan ook onze verbazing dat het toestel afgelopen weekend gestolen is, het veroorzaakt dan ook grote verontwaardiging. Dit toestel kan levens redden dus het getuigt van weinig respect om het zomaar weg te nemen.

7 opmerkingen:

  1. Bestaat er nog zoiets als respect als je dit ziet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Niet te geloven hoe mensen kunnen zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ?? wat moet iemand daar mee??
    wat een misselijke streek

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Echt ongelooflijk dit echt gebeurt is. Niet normaal meer. Het wel belangrijk ding om te leven te redden. Ze moet poten van af blijven.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nu maar hopen dat niemand het nodig heeft.......

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ek sal enigeen wat op soek is na 'n sakelening aanbeveel aan mnr. Benjamin wat my gehelp het met die lening van vier miljoen dollar om my besigheid te begin, en dit was vinnig. By die verkryging van 'n lening was dit verbasend hoe maklik hulle was om mee te werk. Die proses was vinnig en beveilig. Dit was beslis 'n positiewe ervaring. Vermy swendelaars hier en kontak mnr benjamin On. Lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. as u op soek is na 'n sakelening.

    BeantwoordenVerwijderen