zaterdag 12 januari 2013

EEN ONGELOOFWAARDIG MAAR WAAR VERHAAL !!!!

Ene Bill runt een bedrijf dat car-wash-systemen maakt en installeert. Zijn bedrijf installeerde een car wash in Frederick (plaatsje in de USA in de staat Maryland)

Het probleem begon toen de eigenaar van de car wash bij Bill kwam klagen dat er elke week aanzienlijke geldbedragen te kort waren IN deze machines.
Hij beschuldigde zelfs Bill en zijn werknemers ervan dat zij dubbele sleutels hadden van de geldautomaten en dat zij deze kwam ledigen en hem oplichtten.

Bill kon dit helemaal niet geloven, dat zijn mensen zoiets zouden doen, en daarom plaatste hij een bewakingscamera om de dief op heterdaad te kunnen betrappen.

En Kijk zelf maar
Dit vogeltje zit op het wisselgeldbakje van de automaatHet vogelje 'kruipt' in de machine om vervolgens binnenin terug naar boven te klimmen om tot bij het geld te komen

Hier ziet u hem met drie kwartjes in zijn bek!
Verbazingwekkend was dat het niet één enkele vogel was maar er waren er meerdere die samen "de feiten pleegden".Een maal toen de dieven geïdentificeerd waren, vond de uitbater meer dan 4000 $ in kwartjes op het dak van de car wash en nog meer onder een nabij staande boom.

6 opmerkingen:

 1. Hahaha...ik zal mijn parkiet ook eens les geven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kan écht niemand meer vertrouwen.

  :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aima zenne,wie kan je nog vertrouwen...
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Liliane!

  Als je dat gewoon tegen iemand verteld dan verklren ze je zot maar hier zijn de bewijzen en al een geluk dat het geld niet ver te zoeken was! oef zou ik zeggen!
  Nu gaan er dieven vogels opleiden en ze ook zoiets laten doen si we gaan dat nog meemaken en van horen!!!! hihiii
  Wens je een gezellige winteravond!
  Groetjes annemarieke, x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kon da nu ni op mijn dak geweest zijn!!! Ik heb juist en nieuw dak nodig:-D:-D:-D:-P

  BeantwoordenVerwijderen