donderdag 1 maart 2012

Voor slechts 140,00 Euro.

Dit toestel werd aangetroffen in een voertuig met 2 Poolse inzittenden.
Het apparaat wordt aangesloten op de sigarettenaansteker (12 Volt). van een voertuig en verstoort radiogolven in de buurt. Het heeft een bereik van 6 tot 10 meter rondom het voertuig. Andere voertuigen in de buurt van dit toestel kunnen niet met de afstandsbediening worden afgesloten.
De niets vermoedende chauffeur denkt, dat hij zijn voertuig slotvast achterlaat, hetgeen dus niet het geval is.
Vervolgens hebben de dieven vrije toegang tot het voertuig om dit leeg te roven.

Deze Jammer is via Internet te bestellen voor slechts 140,00 Euro.

5 opmerkingen:

 1. Tja blijkbaar worden dieven alsmaar vindingrijker. Al die automatisering is blijkbaar ook niet goed.

  :-/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat je zoiets niet mag verkopen dit is schending van de privetie en wij maar denken dat we onze auto op slot gedaan hebben!Het moet verboden worden!
  Moesten ze zo'n mannen oppakken ze zouden nogal een boete krijgen van mij en de auto's waar ze alles uit weggehaald hebben er mooi terug inplaatsen!
  Grrrr er zijn toch veel slechte mensen op de wereld he?
  Toch een fijne vrijdag gewenst, groetjes annemarieke, x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zouden dergelijke apparaten niet vrij mogen verkopen !En dieven zijn de politie altijd een stapje voor! In feite zouden we beter de auto sluiten met de sleutel en niet electronisch dat zou ook al een streep door de dievenrekening zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. http://www.pzgrens.be/attachments/article/336/bin%20flash%2023.pdf

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo iedereen

  Ik ben Sir.Jose Rodriquez Sanchez de directeur-generaal van de hypotheekbank Investment Plc een geregistreerd en gecertificeerd lening geldschieter, ik geef leningen tegen 3% rente aan mensen in nood van de lening, We geven zowel persoonlijke leningen en zakelijke leningen, Wij geven uit Persoonlijke leningen tegen de range van $ 5,000.00 tot $ 100.000,00, terwijl Business Leningen worden gegeven uit de range van $ 100.000,00 tot $ 100.000.000,00. Belanghebbende moet contact met ons op via e-mail: joserodriquezsanchez@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen